News Flash:

Vladuta Lupau a postat prima ecografie si le-a confirmat fanilor sexul bebelusului

19 Aprilie 2022
443 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta

Vladuta Lupau a promis ca isi tine fanii la curent cu evolutia sarcinii si se tine de cuvant. Acum, artista a postat prima ecografie cu viitorul ei copil si, inca o data, le-a comunicat sexul bebelusului.

Vladuta Lupau si-a umit fanii cu planurile ei de viitor. Artista nu sta deloc degeaba si, dupa ce si-a facut ordine in viata profesionala, acum a trecut la cea persoanala. Artista si-a dorit foarte mult sa devina mamica, mai ales ca are o relatie frumoasa cu sotul ei si vrea sa se bucure din timp de copilul ei. Chiar daca nimeni nu a pus presiune pe ea pana acum, Vladuta a simtit ca nu mai vrea sa piarda mult timp pana cand isi va tine in brate propriul copil.

„Minunea mea …azi de BUNA VESTIRE,…primele cuvinte pe care vreau sa ti le spun si sa le stii si tu sunt: Ii multumesc Lui Dumnezeu in fiecare clipa, din toata inima mea, ca te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, in pantecele meu! Si abia dupa ce ti-am zis asta, iti spun ca… te iubesc!”

Marioara Lupau a marturisit cu emotie ca a aflat vestea cea mare chiar de la fiica ei, in zi de sarbatoare, de Buna Vestire. Aceasta s-a declarat extrem de fericita ca va fi bunica si a mai mentionat ca este un copil pe care parintii si l-au dorit de ceva vreme. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004960 (s)