News Flash:

Vladimir Putin sufera de dementa. Un fost KGB-ist spune cat de grava este situatia liderului de la Kremlin

3 Mai 2022
667 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin

In ultima perioada, s-a speculat foarte mult pe baza subiectului legat de sanatatea lui Vladimir Putin. Liderului de la Kremlin pare ca nu este in cea mai buna starea de sanatate si, oricat de mult ar ascunde sau ar nega asta, sunt oameni in jurul lui care stiu mult mai multe.

Fostul spion rus Boris Karpichkov, in varsta de 62 de ani, a spus ca, pentru a-i fi protejata imaginea de „om puternic”, nici macar membrii cercului intim al lui Putin nu sunt la curent cu starea sanatatii sale.

„Este nebun si obsedat de idei paranoice sau cel putin asa actioneaza. Vede literalmente peste tot, inclusiv in cadrul serviciilor de securitate ruse si chiar in interiorul cercului sau apropiat, doar «tradatori». Este atat de suspicios si atat de obsedat de ideile sale paranoice, incat acum poate fi comparat cu Stalin”, a declarat fostul agent pentru publicatia The Sun. 

Karpichkov a mai spus ca este probabil ca Putin sa sufere de mai multe boli, cum ar fi dementa im stadiu incipient si Parkinson.  „Nu sunt medic, dar exista o ingrijorare serioasa ca Putin sufera de numeroase afectiuni fizice. Cel mai probabil din cauza accidentarilor din ultimii ani. Pe langa acestea are si unele probleme care afecteaza persoanele in varsta, cum ar fi dementa in stadiu incipient. Judecand dupa modul in care se misca, Putin ar putea suferi si de Parkinso sau de alte tulburari neurologice grave cauzate de exemplu de o forma de cancer sau o tumoare cerebrala.” Cu toate acestea, oficialii de la Kremlin au negat intotdeauna ca este ceva in neregula cu liderul lor, care implineste 70 de ani in octombrie, informeaza >adevarul.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005764 (s)