News Flash:

Tragedie la „Chefi la cutite”. Un cunoscut bucatar s-a stins din viata

3 Mai 2022
740 Vizualizari | 0 Comentarii
Chefi la Cutite

Familia „Chefi la cutite” a fost rapusa de o veste trista. Unul dintre cei mai cunoscuti concurenti ai emisiunii s-a stins din viata. Mesajele de condoleante au inceput sa curga pe paginile lui de socializare.

Tragedie la Chefi la cutite! Un bucatar italian, care a participat la celebra emisiune in 2019, a murit in urma cu putin timp. Lino Bucci a intrat in competitie alaturi de familia lui, formata din sotie si cele doua fiice. 

Lino Bucci s-a stins, iar fiica lui Mayla si-a luat ramas bun de la el prin intermediul unei postari dureroase, in care a inclus o poza cu ea si tatal ei. Totodata, tanara si-a schimbat poza de profil de pe Facebook cu una in care apare gatind alaturi de bucatar.

„Mayla, fiti puternice. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Aveti grija de mama voastra! Sunt cu sufletul alaturi de voi, ca in persoana nu pot fi”, a transmis o apropiata familiei regretatului bucatar.
„Dumnezeu sa-l ierte si sa-l tina vesnic in Dreapta Sa
Adio, prieten drag...
Condoleante, fetelor, sunt alaturi de voi in tot ceea ce simtiti acum...”, a fost mesajul transmis de o alta prietena in sectiunea de comentarii, informeaza spynews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006820 (s)