News Flash:

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu divorteaza. Cei doi nu se mai intelegeau de mai bine de doi ani

3 Mai 2022
515 Vizualizari | 0 Comentarii
Alina Sorescu

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi aveau impreuna o familie frumoasa si doi copii, dar se pare ca asta nu a fost suficient pentru ca relatia lor sa reziste in timp.

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu le-au dat fanilor una dintre cele mai proaste vesti. Desi se zvonea demult ca nu mai sunt un cuplu in adevaratul sens al cuvantului, se pare ca inevitabilul s-a produs. Ieri, Alexandru Ciucu a depus actele de divort si nimanui nu i-a venit sa creada, mai ales ca Alina a fost mereu alaturi de el si l-a sustinut, atat profesional, cat si personal.

Divortul lor nu va fi deloc unul usor, mai ales ca la mijloc este vorba despre doi copii, dar si despre o avere considerabila. Ciucu si fosta lui sotie au de gand sa ajunga in fata tribunalului care va hotari toate aspectele importante. Momentan, niciunul dintre ei nu a declarat nimic despre acest subiect, singurele afirmatii  care raman valide sunt cele ale lui Ciucu de anul trecut cand a fost prins cu o alta femeie.

„La ce sa iei atitudine? Sa te dezvinovatesti de tot ce se intampla? Ne deranjeaza informatiile astea, care au aparut prin presa, dar nu avem incotro. Am incercat sa nu mai dam curs acestor informatii care vad ca apar, in ultima perioada, destul de des, in spatiul public.

Nu este adevarat nimic, nu divortam. Nu inteleg de ce lucrurile au ajuns pana la acest nivel. Am mai spus-o si o spun. Nu, nu divortam. Nu avem niciun fel de probleme in relatia de cuplu, doar ne bucuram de discretie, preferam sa nu discutam despre lucurile intime’, a spus Alexandru Ciucu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1157 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008152 (s)