News Flash:

Delia are portofelul plin. Ce sume se afla in conturile juratei de la „iUmor”, potrivit declaratiei sale de avere

3 Mai 2022
393 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Delia este una dintre cele mai bune voci de la noi. Artista s-a descurcat de minune si in perioada pandemiei, atunci cand majoritatea colegilor ei de breasla au pierdut sume considerabile din cauza absentei spectacolelor. 


Delia stie cum sa imbine utilul cu placutul. Artista a tras linie asupra veniturilor recente si a concluzionat ca i-a mers foarte bine pe plan financiar. Conform celor de la viva.ro, Delia si-a publicat declaratie de avere, iar de acolo reies sume la care unii nici nu indraznesc sa viseze. Potrivit documentului, in 2020, artista a incasat nici mai mult, nici mai putin de 9 milioane de lei, dintre care mai mult de 4 milioane de lei reprezinta profitul.
Delia a facut toti acesti bani din muzica, dar si din proiectele tv si reclamele pe care le are. Artista este jurata la „iUmor”, dar si la „X Factor”, proiecte din care ii intra in conturi 100.000 de euro, potrivit playtech.ro.


Sumele incasate de Delia se rotunjesc foarte frumos si din banii pe care ii primeste datorita canalului de Youtube. Acolo, artista se poate lauda cu piese de zeci de milioane de vizualizari, ceea ce ii garanteaza, aproximativ, 26.000 de dolari pe luna.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006878 (s)