News Flash:

Au trecut 9 ani de cand Robert Turcescu a facut-o „cersetoare” pe Nadia Comaneci. Si-a schimbat parerea

3 Mai 2022
619 Vizualizari | 0 Comentarii
Robert Turcescu

In urma cu noua ani, Robert Turcescu tocmai ce intra in unul dintre cele mai mari scandaluri ale vremii. Atunci, tinta jurnalistului a fost nimeni alta decat gimnasta Nadia Comaneci. Nadia facea reclama la celebra margarina, iar jurnalistului nu i-a venit sa creada ca o persoana cu atata integritate si prestanta recomanda otrava la cutie.

Jurnalistul Robert Turcescu a fost unul dintre cei mai vehementi critici ai reclamei, dar si ai marii gimnaste. El a postat un mesaj pe Facebook in care o numea „cersetoare” si „nemernica” pe celebra sportiva, considerand ca alimentul la care marea campioana facea reclama este unul care nu ar trebui sa se regaseasca in dieta unui copil.

„Nadia Comaneci poate sa-si bage in fund reclama ei la margarina? Vai mama ei de cersetoare, ce-a ajuns … i-as da numai zece… suturi in fund! O nemernica, vinde otrava pe arginti!”, a scris Turcescu pe Facebook, la acea vreme.

La 9 ani distanta. jurnalistul admite ca reactia sa a fost exagerata. El a mai precizat ca nu a apucat sa-si ceara scuze Nadiei Comaneci, drumurile lor neintersectandu-se niciodata, din 2013 incoace.

„A fost o exagerare din partea mea, nu am apucat sa imi cer scuze fata de Nadia Comaneci pentru ca nu ne-am intersectat niciodata dupa acel moment. (….)

Nu am niciodata un sentiment ca nu pot sau ca nu vreau sa imi cer scuze. Cand trebuie sa imi cer scuze, imi cer scuze. A fost un moment in care am exagerat, daca e nevoie pot imi prezint scuzele public in emisiunea asta”, a declarat Robert Turcescu intr-o emisiune la Kanal D, conform click.ro.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006045 (s)