News Flash:

Iulia Albu, prima reactie dupa roast-ul iubitului ei de la „iUmor”. Vedeta a povestit totul pe Instagram

3 Mai 2022
410 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Albu

Duminca seara, Iulia a ocupat cel de-al patrulea scaun de jurat la „iUmor” si, desi s-a pozitionat intre Mihai Bendeac si Delia, nimeni nu a putut sa o apere de roast-ul prietenilor.

Iulia Albu a fost mai mult decat surprinsa aseara la „iUmor”. Vedeta se astepta sa urce multi pe scena sa o ia la roast, dar nu credea ca iubitul ei va aparea in fata tuturor cu un roast acid. Mihai Alexandru a trecut-o prin toate starile pe Iulia, de la agonie la extaz, iar finalul i-a pus capac.

„Iulia, am stiut exact cum trebuie sa fie femeia din viata mea. Frumoasa, sexy, desteapta, sigura pe ea, creativa, iubitoare, salbatica, dar te-am intalnit pe tine. Dar as vrea sa profit de faptul ca esti in rochia asta minunata si sa-ti spun. Nu crezi ca e momentul ca noi doi sa facem pasul urmator? Si albu sa fie culoarea acestei rochii? Adica sa pui si tu ceva decent pe tine”

Acum,dupa ce toata lumea a digerat mai bine glumele lui Mihai Alexandru, diva a vorbit pentru prima data despre momentul partenerului ei de la „iUmor”.

Voiam sa va multumesc ca v-ati uitat atat de multi la iUmor. A fost o seara foarte emotionanta pentru mine si va multumesc din suflet ca ne-ati urmarit in numar atat de mare si ati facut, din nou, Antena 1 lider detasat de audienta”, le-a transmis Iulia Albu urmaritorilor ei.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006462 (s)