News Flash:

Rusia Unita, partidul lui Vladimir Putin, va propune nationalizarea companiilor straine care parasesc Rusia

8 Martie 2022
888 Vizualizari | 0 Comentarii
Rusia

Anuntul a fost facut de Andrei Turciak, secretarul Consiliului General al partidului. El a declarat ca „astfel de actiuni ale companiilor occidentale nu sunt altceva decat un faliment premeditat”.

„In toate cazurile, vorbim despre o decizie pur politica. Pretul careia este un numar mare de muncitori rusi concediati peste noapte. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca aceste companii isi submineaza propria economie prin astfel de actiuni”, a mai spus el.

El a descris retragerea din Rusia a companiilor straine ca fiind o actiune ce urmeaza prinicpiul „albinelor impotriva mierii” si a acuzat Occidentul de declansarea „unui razboi de sanctiuni impotriva Rusiei, care a inclus nu numai guverne, ci si companii private”.

Guvernul rus a anuntat vinerea trecuta ca a pregatit 3 optiuni pentru companiile straine care parasesc Rusia, una dintre acestea fiind posibilitatea ca ele sa isi cedeze actiunile sau partile sociale unor parteneri rusi, cu posibilitatea de a reveni ulterior pe piata.

Numeroase companii multinationale si branduri internationale au anuntat ca isi suspenda activitatile din Rusia sau ca vor parasi tara, printre acestea numarandu-se mari producatori auto, giganti tech ca Microsoft si Dell, sau companii de servicii online precum Airbnb, informeaza hotnews.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005425 (s)