News Flash:

Vlad Gherman, diagnosticat cu o boala care nu se poate vindeca. „... o tin sub control”

14 Decembrie 2021
568 Vizualizari | 0 Comentarii
Vlad Gherman

Vlad Gherman nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Actorul din „Adela” a primit vestea trista ca sufera de o boala pentru care, din pacate, nu are vindecare. Actorul este foarte transparent cu cei care il urmaresc, asa ca a decis sa vorbeasca si cu fanii despre aceasta problema care nu-i da pace, in ideea in care experienta lui poate fi de folos pentru altii.

Vlad Gherman nu s-a ferit niciodata sa vorbeasca despre problemele lui de sanatate in public, iar de aceasta data a vrut sa le impartaseasca celor de acasa motivul pentru care tot viziteaza cabinetele medicale, in mod regulat. Tanarul actor le-a povestit fanilor ca se confrunta cu o rinita alergica de care nu se poate vindeca, dar pe care incearca sa o tina sub control. Din acest motiv, fotul iubit al Cristinei Ciobanasu chiar a renuntat la animalul de companie pe care il avea de 9 ani, pentru ca starea lui de sanatate sa nu se agraveze:

"Merg la mai multi medici pentru mai multe pareri. O sa fiu client fidel, pentru ca nu pot vindeca boala, doar o pot tine cub control. Sunt alergic la parul de pisica. Eu iubesc pisicile, am trait 9 ani cu una in casa. Dar acum nu mai pot.", a dezvaluit Vlad Gherman.

„Am ajuns la psiholog, ma ajuta foarte mult. Prietenii, parintii, oricat ar incerca sa fie obiectivi, sunt de fapt subiectivi. La psiholog, lucrurile stau diferit, imi spune totul verde in fata. Nu ma mai deranjeaza sa ma vad zilnic cu ea. M-am detasat complet. Eu vreau sa ma fac bine. Nu am ajuns sa ma vindec total, nu stiu inca ce sa fac, este un pic ciudat, nici nu simt nevoia sa interactionez cu alte fete. Am agonizat o perioada cand o vedeam la filmari. Si ea merge in continuare la psiholog.", a marturisit Vlad Gherman acum ceva timp

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008415 (s)