News Flash:

Cu ce se ocupa Monica Gabor in Statele Unite ale Americii. Irinel s-a consolat cu gandul ca nu o va mai vedea vreodata

13 Decembrie 2021
596 Vizualizari | 0 Comentarii
Monica Gabor

Monica Gabor a devenit cunoscuta in peisajul monden de la noi dupa relatia cu afaceristul Irinei Columbeanu. Bruneta a dus o viata de lux in vila de la Izvorani si nu i-a lipsit nimic, niciodata. Relatia dintre Irinel si Monica a fost mereu expusa pe micul ecran, cei doi avand chiar si propria emisiune in care le aratau fanilor momente din viata lor. Din pacate, povestea lor de dragoste nu a fost una cu final fericit, Monica parasindu-l pe afaceristul de la Izvorani cand i-a fost lumea mai draga.

Monica Gabor a uitat complet de Romania si de tot ce o lega de patriei. Aceasta s mers sa isi urmeze visul peste hotare si a decis sa se stabileasca in tara tuturor posibilitatilor, mai exact, in America.

Monica Gabor a uimit pe toata lumea cand a facut publica actuala ei meserie. Vedeta a disparut complet din lumina reflectoarelor si prefera o viata simpla, predand limba engleza. Fostul manechin este cadru didactic chiar la scoala unde si a frecventat cursurile atunci cand a ajuns in SUA. Mai mult, in trecut fosta doamna Columbeanu a marturisit pe Facebook ca s-a pregatit pentru acest post.La acel moment insa, ea preda limba engleza doar part-time. Monica nu s-a sfiit sa publice cateva fotografii in care apare complet schimbata, in rolul de cadrul didactic. 

„Buna! Acum sunt la scoala! Inca ma pregatesc pentru saptamana viitoare cand voi fi din nou profesoara de engleza. Haideti sa ne imbunatatim impreuna engleza”, scria Monica Gabor, pe pagina ei de Facebook. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004764 (s)