News Flash:

Vino să te întâlnești cu Moș Crăciun și să descoperi decorațiunile spectaculoase din acest an, la Iulius Town!

15 Decembrie 2023
132 Vizualizari | 0 Comentarii
Intalnire Mos Craciun

Iulius Town este învăluit de magia Crăciunului, iar tematica de anul acesta vine cu o provocare specială: cu ce ajungi la Moș Crăciun? Decorațiunile pe care le vei descoperi în Iulius Town „te transportă” către Polul Nord cât ai clipi, folosind un combustibil magic: imaginația. Cei mici se vor putea întâlni cu Moș Crăciun în Iulius Town, iar cei mai mari sunt așteptați la Târgul de Crăciun, de unde pot lua daruri unice pentru cei dragi. Vino în Iulius Town și descoperă surprizele pregătite pentru tine!

În fiecare an, Iulius Town abordează câte o nouă tematică de sărbători, în jurul căreia gravitează toate decorațiunile de sărbători pe care curioșii le descoperă în întreg ansamblul. De data aceasta te provocăm să îți lași imaginația „să te ducă în Laponia”. Fie că alegi calea aerului, în balonul cu aer cald din piațeta Intersport, fie mijloace de transport alternativ sau chiar un camion, cum este cel reinterpretat de la baza bradului din Atrium, cu siguranță vei găsi calea către Moșul. Vino în Iulius Town și descoperă decorațiunile cu tematica inedită din acest an!

După ce parcurg drumul până în satul elfilor, cei mici sunt așteptați de Moș Crăciun în Atriumul Iulius Town. În acest weekend, 16 – 17 decembrie, Moșul va fi prezent în intervalul orar 12.00 – 14.00 și 17.00 – 20.00. În perioada 18 – 22 decembrie, simpaticul bătrânel va asculta poeziile celor mici în intervalul orar 18.00 – 20.30. Sâmbătă, 23 decembrie, este ultima zi în care Moș Crăciun va mai fi prezent în Atrium, în intervalele orare 12.00 – 14.00 și 17.00 – 20.00.

Cât cei mici discută cu Moșul, părinții sunt invitați să descopere Târgul de Crăciun de la demisolul Iulius Town. Până pe 23 decembrie, găsești inspirație de cadouri pentru cei dragi ție: decorațiuni, sticlă pictată, lumânări parfumate, tablouri, cosmetice naturale, jucării textile, dulciuri de sezon, bijuterii, felicitări și multe altele.

Pentru a încheia o zi perfectă cu vibe de Crăciun, după sesiunea de shopping și discuția cu Moșul, toată familia este așteptată la patinoarul Iulius Town din parcarea VIP – UBC 0. Creați-vă amintiri din sezonul magic și bucurați-vă de momentele pe gheață alături de cei dragi! Arena de gheață are sesiuni de patinaj de luni până vineri în intervalul orar 14.00 – 22.00, iar sâmbăta și duminica de la ora 12.00 până la 22.00. Pentru mai multe informații, puteți accesa site-ul Iulius Town.

În această perioadă, în Iulius Town vor avea loc mai multe serbări de Crăciun, iar tu poți să vii să asculți cântecelele pregătite pentru Moș Crăciun. Iar pe 17 decembrie Teatrul de Păpuși va pune în scenă piesa „Visul Omului de Zăpadă”. Intrarea este gratuită pentru toți copiii.

Galerie Foto

Iulius_Town_Timisoara_Decoratiuni_Craciun_9_
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1102 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004908 (s)