News Flash:

Vino la Iulius Town să afli tendinţele de top din această vară, la showul de modă Timişoara Fashion Fusion!

7 Iunie 2024
97 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulius Mall parte a Iulius Town Timisoara

Pasionații de modă preocupați de ultimele trenduri în domeniu, cei care vor să admire cele mai noi colecţii propuse de brandurile internaţionale preferate sau creaţiile aparte semnate de tinerii designeri ai Facultăţii de Arte şi Design din Timişoara sunt cu toţii invitaţi, în Iulius Town, la un weekend plin de culoare, creativitate şi stil.

Sâmbătă, 8 iunie 2024, de la ora 17.00, în Iulius Town va avea loc Timișoara Fashion Fusion, un veritabil show de modă unde clienţii Iulius Town vor avea ocazia să vadă ultimele colecţii propuse de brandurile din mall.  Pe catwalk-ul situat în Atrium vor fi prezentate ținute pentru adulți, dar și pentru adolescenți și copii de la brandurile Peek & Cloppenburg, Sport Guru, Adidas, Next, House, Terranova, Hervis, Coccodrillo, C&A, Lee Cooper și TimeOut, precum și creații ale designerilor Limira Lamira și Sebastian Jabotinschi. Evenimentul este organizat de Școala de Modeling Cleopatra Popescu în parteneriat cu Iulius Town.

Și studenții, masteranzi și absolvenții de la specializarea Modă-Design Vestimentar / MDVTM din cadrul Facultății de Arte si Design - Universitatea de Vest din Timișoara își expun proiectele creative în Iulius Town. Proiectele selectate abordează atât direcții conceptuale complexe, cât și tendințe estetice diverse, în acord cu specificul modei contemporane, incluzivă, plurivalentă, universală. Creațiile pot fi văzute până pe 16 iunie 2024, în Atriumul din Iulius Mall. Câteva din proiectele expuse fac parte din creațiile finaliste la competiția Romanian Creative Week - Freudenberg 2024, cel mai mare festival al industriilor creative, care a avut loc la Iași, iar ținutele câștigătoare au fost expuse în Palas Iași, proiect mixed-use al companiei IULIUS. Studenții care expun sunt: Andrada Negru, Erin Gregor, Emma Năstase, Evelina Tănasie, Florin Breje, Georgiana Panescu, Mario Birdean, Mihaela Vișovan, Raul Pașcalău, Victoria Rusu, iar coordonatorii proiectelor de design sunt: conf. univ. dr. Andreea Palade Flondor, lect. asoc. dr. Corina Mutu, lect. univ. dr. Cristina Lazăr și lect. univ. dr. Sandra Chira. Organizatorii Fashion Forward sunt: Cristina Lazăr, Sandra Chira, Eugenia Riemschneider și Andreea Pleșa.

Galerie Foto

Fashion_Forward
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1344 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004419 (s)