News Flash:

Spiritul olimpic mai aproape de comunitate

„Poli Ping Pong Challenge”, în holul Central al Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara

28 Mai 2024
92 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto expressdebanat ro

Biblioteca Universității Politehnica Timișoara a organizat două evenimente sportive aparte, în contextul Jocurilor Olimpice de la Paris, pentru a aduce spiritul olimpic mai aproape de comunitatea locală.

Anul acesta a avut loc prima ediție a „Poli Ping Pong Challenge” în holul central al Bibliotecii UPT. Competiția de tenis de masă a fost deschisă tuturor participanților cu vârsta de peste 16 ani, fiind destinată doar amatorilor, având ca scop promovarea sportului și a fair-play-ului.

Peste 50 de amatori s-au înscris în competiția organizată cu suportul logistic al Asociației Club Sportiv Dumbrăvița.

Pe lângă competiția de ping-pong, a avut loc și un meci demonstrativ de scrimă, găzduit tot în holul central al Bibliotecii UPT. Acesta a oferit spectatorilor ocazia de a vedea la lucru sportivi de la secția de scrimă a CSU Politehnica Timișoara, care au obținut recent o serie de medalii în Campionatul Național, prezentând scrima într-un cadru inedit. În plus, vizitatorii au avut oportunitatea unică de a descoperi însemnele oficiale ale Jocurilor Olimpice din acest an.

Evenimentele sportive au fost organizate în parteneriat cu Institutul Francez și cu sprijinul cluburilor sportive Politehnica Timișoara, CSC Dumbrăvița și ACS Dumbrăvița.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004353 (s)