News Flash:

Surprize și înghețată chiar de ziua lor

De 1 Iunie, copiii sunt așteptați la Arsenal Aventura & Aqua Park din Orăștie

30 Mai 2024
126 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto renasterea ro


De 1 Iunie, copiii sunt așteptați la Arsenal Aventura & Aqua Park pentru activități în mijlocul naturii, menite să stimuleze creativitatea, coordonarea și îndemânarea, cu surprize și înghețată din partea casei.

Această destinație de distracție oferă peste 20 de atracții pentru toate vârstele. Activitățile includ treasure hunt, minigolf, archery tag și plimbări cu bicicleta pe cei 12 km de alei. De asemenea, există activități dedicate copiilor, precum locul de joacă situat chiar în fața terasei restaurantului, pentru un moment de respiro. Aventura din pădure este completată de nouă bazine, atât interioare, cât și exterioare, cu zone special amenajate pentru relaxare. Cele mai apreciate de vizitatori sunt bazinele cu jocuri și tobogane de peste 15 m lungime și zonele special amenajate pentru copii, cu apă încălzită, oferind astfel o experiență acvatică completă.

Pentru cei care doresc să prelungească distracția, parcul oferă spații de cazare în natură, un restaurant și un grill cu preparate culinare autentice, foc de tabără și zone de relaxare special amenajate pentru familii și grupuri.

Sărbătoriți Ziua Copilului la Arsenal Aventura & Aqua Park, locul în care bucuria începe de la primii pași! Toate detaliile aici: Arsenal Park.

Arsenal Aventura & Aqua Park este cel mai mare parc tematic din România. Cele 88 de hectare de pădure au fost transformate dintr-un depozit de armament într-un spațiu de relaxare și distracție dedicat comunității. Unicitatea locației este dată de diversitatea atracțiilor care răspund nevoilor tuturor, de la grupuri de prieteni și iubitori de adrenalină, la entuziaști ai naturii și familii cu copii. Cu unități de cazare care pot găzdui până la 200 de persoane, Arsenal Aventura & Aqua Park este o destinație ideală pentru vacanțe prelungite.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1613 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013999 (s)