News Flash:

Debut de vară energic, la Iulius Town – competiții gratuite laser tag,  expoziție de mașini și maraton de joacă și distracție de Ziua Copilului

31 Mai 2024
134 Vizualizari | 0 Comentarii
Happy Kids Days

Primele zile din iunie instalează deja în Iulius Town atmosfera vibrantă de vară, cu dor de vacanță și de călătorii, de noi experiențe și timp pentru cei dragi. Agenda evenimentelor din weekend abundă în motive de relaxare și distracție, pentru toate vârstele: competiții, ateliere creative, teatru de păpuși și târg special dedicat copiilor, adrenalină în meciuri laser tag și oferte de automobile numai bune de planificat road trip-urile verii.

Pasionat de gaming, laser tag, airsoft, strategie, adrenalină și mega distracție? În Iulius Town ai destinația perfectă, pentru că sâmbătă, 1 iunie 2024, se inaugurează Tactical Laser Arena. Întreaga zi va fi dedicată meciurilor care vor pune în valoare gândirea strategică a jucătorilor și le vor oferi o experiență captivantă. Echipele pot fi formate din 6 până la 10 jucători, iar participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Așa că adună-ți prietenii și rezervați-vă un loc în arenă! Detalii privind înscrierea sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului – Happy Kids Days. În ambele zile, de la 10.00 la 22.00, va fi o super petrecere în Iulius Gardens și Iulius Mall, cu zeci de ateliere creative, tobogane gonflabile, desene pe asfalt, spectacole de teatru, întâlniri cu personajele preferate, face painting, jocuri de echipă, discoteca copiilor și multe alte surprize. Roata cadourilor, aflată în Iulius Mall, este pregătită să ofere peste 5.000 de premii, iar în zona Atrium, demisol, trenulețul distracției îi va transporta pe micii călători într-o cursă plină de amuzament.

Galerie Foto

Happy_Kids_DaysProgram.png
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007037 (s)