News Flash:

Cum să alegi ramele potrivite pentru forma feței tale?

29 Mai 2024
112 Vizualizari | 0 Comentarii
RAME

Ochelarii de vedere nu sunt doar o simplă modalitate prin care îți corectezi o problemă medicală. Ei pot deveni veritabile accesorii care să-ți completeze ținuta și vorbesc despre tine celor din jur, dacă știi să alegi rama potrivită.

Colecția de rame pentru ochelari de vedere marca Lucetti

Marca Lucetti a luat naștere în Italia, în anul 1950, fiind fondată de către visionarul designer Luigi Lucetti. De-a lungul anilor, brandul a evoluat, transformându-se dintr-o afacere de familie într-un nume recunoscut pe plan internațional în industria ochelarilor de vedere. Astăzi, a ajuns una dintre cele mai apreciate mărci, inclusiv la noi în țară.

Descoperă colecția de rame pentru ochelari de vedere marca Lucetti care include o varietate de modele, culori, materiale și dimensiuni. De la rame clasice, până la cele mai moderne, colecția prezintă o gamă largă de produse. 

Rama ochelari de vedere pentru bărbați, de la Lucetti

Rama ochelari de vedere de bărbați Lucetti LT-87332 C1 este o alegere excelenta pentru oricine caută o pereche de ochelari de vedere masculini, cu personalitate și cu un design simplu de integrat în diverse ținute.

Este simplu să adaptezi aceste rame atât la o ținută de zi, cât și la un eveniment mai sofisticat, care are loc seara. Vorbim despre funcționalitate, dar și despre naturalețea și eleganța pe care o conferă trăsăturilor faciale acest model de rame de ochelari.

Ramele de ochelari unisex, foarte la modă

Dacă dorești să ai o pereche de ochelari cu adevărat inedită, ce zici de ramele de ochelari unisex?

Rama ochelari de vedere unisex Lucetti LT-87810 C1 are ca punct forte caracteristicile sale specifice. Designul ramei impresionează prin simplitate și minimalism, având o textură fină și o finisare de înaltă calitate. 

Cum să alegi ramele potrivite pentru forma feței tale?

Identificarea formei feței este esențială în alegerea unei rame de ochelari potrivite. Formele clasice de față sunt: ovală, rotundă, pătrată, triunghiulară și în formă de inimă. Poți determina foarte simplu forma feței tale prin a te uita în oglindă cu părul dat la spate și a trasa conturul feței pe oglindă cu un creion cosmetic. Această metodă este recomandată de specialiști în domeniu și poate fi o primă abordare înainte de a alege rama de ochelari.

După ce ai identificat forma feței tale, următorul pas este să alegi rama care o complimentează cel mai bine. De exemplu, pentru o față rotundă, ramele pătrate sau dreptunghiulare adaugă un contrast care îmbunătățește trăsăturile faciale. Pe de altă parte, pentru o față pătrată, ramele rotunde sau ovale pot ajuta la atenuarea trăsăturilor dure.

Balansarea proporțiilor este un alt aspect important în alegerea ramei de ochelari. Dacă ai o față mică, ar trebui să eviți ramele mari care pot domina fața. În schimb, dacă ai o față mare, ramele mici pot părea disproporționate. Acest echilibru este vital pentru a asigura un look armonios și confortabil.

Cum să alegi culoarea potrivită a ramelor ochelarilor de vedere?

Alegerea culorii potrivite pentru ramele ochelarilor de vedere reprezintă o decizie importantă, care poate influența în mod semnificativ percepția asupra feței.

Culoarea poate accentua sau atenua anumite trăsături, poate adăuga un plus de stil și poate comunica personalitatea purtătorului. 

Înțelegerea tonului de piele este esențială în alegerea culorii potrivite a ramei. Tonurile calde de piele se potrivesc cel mai bine cu nuanțe precum auriu, bronz, roșu și bej, în timp ce tonurile reci se asortează cu următoarea paletă cromatică: argintiu, roz, albastru sau gri. Oamenii cu ton de piele neutru au norocul de a putea alege dintr-o gamă variată de culori.

Iată că o pereche de ochelari nu este niciodată doar atât. Odată ce ai aflat cum să-ți alegi rama potrivită personalității și aspectului tău fizic, totul devine o adevărată artă, menită să te facă să te simți bine și să ai încredere în tine atunci când ieși din casă. Nu în ultimul rând, pot fi un cadou ideal pentru cei dragi ție, prieteni sau familie. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006406 (s)