News Flash:

Lucrări Aquatim în trei localități din Timiș

Vineri, 5 aprilie, între orele 8-16 se oprește apa în localitățile Traian Vuia, Chizătău și Secaș

4 Aprilie 2024
74 Vizualizari | 0 Comentarii


În trei localități din județul Timiș sunt programate lucrări de spălare a rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare a apei. Afectați vor fi locuitorii din Traian Vuia, Chizătău și Secaș.

În data de vineri, 5 aprilie, între orele 8:00 și 16:00, furnizarea apei va fi întreruptă pentru desfășurarea acestor lucrări.

Aceste operațiuni de spălare sunt menite să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și fac parte din activitatea de mentenanță preventivă a rețelelor de distribuție efectuată de Aquatim. După reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Având în vedere că această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă ca utilizatorii să evite folosirea apei în scopuri casnice până când aceasta va deveni limpede complet. Totodată, este indicat să se ia măsuri pentru stocarea unei cantități suficiente de apă pentru a acoperi necesarul în perioada menționată.

Pentru orice informații suplimentare sau solicitări, puteți contacta CALL-CENTER/ DISPECERAT la numărul 0356 914, disponibil 24/7.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005647 (s)