News Flash:

Se caută voluntari

Au început înscrierile pentru Timotion, ajuns la ediția cu numărul 10

2 Aprilie 2024
71 Vizualizari | 0 Comentarii


Înscrierile pentru cei care doresc să ajute la buna desfășurare a evenimentului sportiv Timotion au început. Cei interesați să facă parte din echipa de organizare se pot înscrie până în data de 28 aprilie, având astfel ocazia să contribuie la succesul acestui eveniment dedicat sportului de masă.

Voluntarii Timotion au posibilitatea să se implice în mai multe activități. De la pregătirea kiturilor pentru alergători până la încurajarea lor de-a lungul traseului, sunt necesari oameni implicați în organizarea fiecărei etape-cheie a evenimentului.


„Voluntarii Timotion pot alege să ajute în pregătirea traseelor de alergare şi la distribuirea kit-urilor pentru miile de alergători şi (bi)cicliști, să încurajeze alergătorii de la start, până la poarta de finish, să facă fotografii şi să surprindă amintiri pentru o viaţă, să înmâneze medalii sau să fie alături de participanţi la punctele de hidratare. Avem numeroase ocazii de implicare în ceea ce noi considerăm că este o adevărată sărbătoare a comunităţii, iar acum la ediţia 10, cu atât mai mult”, a menționat Olimpiu Porumb, manager program Timotion, membru Alergotura.


Fundația Comunitară Timișoara subliniază importanța voluntarilor în cadrul evenimentului, deoarece aceștia asigură sprijinul necesar în toate punctele-cheie.

„Pentru mii de oameni, de zece ani, ziua Timotion e așteptată ca o sărbătoare. De câteva luni bune, organizaţii, şcoli şi grupuri de iniţiativă duc campanii de strângere de fonduri pentru cauzele lor importante din comunitate. Fac paşi, mai mari sau mai mici, care se măsoară în km de implicare, generozitate şi solidaritate. Prin Timotion am creat un context pentru oameni să se implice, cu bani, cu timp sau doar cu o vorbă bună. Iar voluntarii Timotion sunt inima evenimentului care pulsează energie şi oferă zâmbete” a afirmat Daniela Chesaru, director executiv la Fundaţia Comunitară Timişoara.


Persoanele interesate să devină voluntari pentru Timotion 10 pot găsi mai multe detalii AICI. Înscrierile sunt deschise până în data de 28 aprilie.

Ediția din acest an a alergării Timotion va avea loc pe data de 12 mai, cu startul din Piața Iancu Huniade. Participanții vor avea la dispoziție 8 trasee diferite, potrivite atât pentru alergare, cât și pentru mersul cu bicicleta, inclusiv variante accesibile, pentru a permite tuturor doritorilor să se bucure de eveniment.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004976 (s)