News Flash:

Municipalitatea timișoareană investește în reabilitarea străzilor din oraș

Străzile Xenopol, Banul Severinului și Mickiewicz, reabilitate cu bani de la Primăria Timișoara

3 Aprilie 2024
71 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara a modernizat complet trei străzi importante din zona Ronaț, cu o investiție semnificativă. Străzile reabilitate sunt Alexandru Dimitrie Xenopol, Banul Severinului și Adam Mickiewicz. Aceste lucrări au îmbunătățit semnificativ circulația auto și pietonală, contribuind la o mobilitate mai fluidă și mai sigură în zonă. Valoarea totală a proiectului se ridică la 5,4 milioane de lei, TVA inclus.

„Ani de zile, la fiecare ploaie, străzile acestea au fost un coșmar pentru cei din Ronaț. Mă bucur că am finalizat lucrarea și că acum condițiile sunt de secol 21. În ultimii ani am demarat în cartierele Timișoarei programe de modernizare a străzilor și reparații trotuare, dar și pentru plantări de arbori și amenajarea de spații verzi. Lucrăm să reducem decalajele dintre zona centrală și cartiere”, a afirmat primarul Dominic Fritz.


Investiția municipalității a cuprins modernizarea carosabilului, amenajarea trotuarelor și a acceselor auto către proprietăți, lucrări la sistemul de canalizare menajeră, relocarea stâlpilor de iluminat stradal, mutarea unui tronson din rețeaua de alimentare cu gaz și implementarea unui sistem de canalizare tehnică pentru cabluri.

„Acum, străzile sunt modernizate pe o lungime de aproape un kilometru, carosabilul modernizat pe aproape 6.400 mp, trotuarele amenajate pe aproximativ 4.300 mp și accesele amenajate pe 750 mp”, a transmis Primăria Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008618 (s)