News Flash:

Municipalitatea timișoreană creează noi locuri de parcare

Au început lucrările de amenajare a 32 de locuri de parcare în zona Lipovei din Timișoara

4 Aprilie 2024
71 Vizualizari | 0 Comentarii


Locuitorii din zona străzii Silistra din Timișoara, la intersecția cu strada Verde, vor beneficia de noi locuri de parcare, care vor fi amenajate pe terenul eliberat prin demolarea mai multor garaje. Proprietarii garajelor au fost de acord cu demolarea a 16 construcții, iar Primăria, prin Serviciul de Dezvoltare Municipală (SDM), a început lucrările de amenajare a 32 de locuri de parcare.

Proiectul municipalității include, pe lângă locurile de parcare, și spații verzi, alei pietonale și o platformă închisă pentru containerele de gunoi, pentru a permite rezidenților din zonă să beneficieze de facilități pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

„Ce facem acum în Lipovei e prima etapă de amenajare de locuri de parcare și mici insule de verde. Continuăm în Șagului, Aradului, Modern, Martirilor, unde am trimis deja notificări de demolare”, a afirmat primarul Dominic Fritz.

În săptămâna următoare, vor începe lucrările și pe Intrarea Sunetului din Timișoara, unde au fost demolate 35 de garaje. Terenul va fi predat vineri către Serviciul de Dezvoltare Municipală (SDM), iar ulterior vor fi amenajate 76 de locuri de parcare.

Primăria Timișoara va aborda etapizat proiectul de amenajare a locurilor de parcare în zonele Lipovei, Aradului, Modern, Șagului și Martirilor. În plus, revitalizarea acestor zone va implica amenajarea de noi spații verzi pe locul fostelor garaje, precum și construirea de căi de acces, trotuare și locuri de joacă pentru copii, acolo unde spațiul permite acest lucru.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004982 (s)