News Flash:

Viteză și eleganță la Timișoara

Vineri, 16 iunie, începe cea de-a doua etapă a Campionatului Național Women Rally

15 Iunie 2023
276 Vizualizari | 0 Comentarii

Mâine începe a doua etapă a Campionatului Național Women Rally în Timișoara, evenimentul care celebrează viteza și eleganța. Organizatorii au pregătit o scenografie sigură și adecvată pentru participante, oferindu-le oportunitatea de a-și testa și îmbunătăți abilitățile la volan. Etapa a doua va păstra formatul consacrat, începând cu ziua de vineri, 16 iunie, care va fi rezervată briefingerii premergătoare competiției, unde organizatorii și participantele vor discuta toate detaliile referitoare la regulament, program și manșele de concurs.

De asemenea, în aceeași zi, la ora 19:00, în Piața Iancu Huniade, va avea loc Startul Festiv, unde spectatorii vor putea asista la prezentarea tuturor concurentelor înscrise în competiția plină de adrenalină. În plus, va fi organizat și un moment surpriză special, menit să ofere o experiență adițională plină de andrenalină.

Cele două manșe de concurs vor avea loc sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 10:00, pe un traseu special amenajat la Shopping City Timișoara. Organizatorii au pregătit viraje de viteză, ace de păr și șicane pentru a testa agilitatea participantelor la volan. Vor fi două manșe de concurs în care concurentele vor porni pe rând și vor fi cronometrate la sutimi de secundă. Toată acțiunea va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook Women Rally și pe canalul de YouTube al Federației Române de Automobilism Sportiv. Ca și în trecut, concurentele vor fi clasificate în clase conform regulamentului, în funcție de capacitatea motorului și de gradul de modificare al mașinii.

Cele mai rapide concurente vor fi premiate în cadrul unei festivități care va avea loc sâmbătă seara, începând cu ora 19:00, la Complexul Hotelier Zefir.

Etapa a doua a Campionatului Național Women Rally - Bosch Car Service 2023, Trofeul Casa Auto Timișoara, este susținută de Casa Auto Timișoara și clasa de mașini electrice powered by George, primul serviciu bancar inteligent din România. Printre partenerii evenimentului se numără Primăria Municipiului Timișoara, Universitatea Politehnica Timișoara și CSU Politehnica Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004721 (s)