News Flash:

VIJELII DEVASTATOARE in mai multe judete

7 August 2017
946 Vizualizari | 0 Comentarii
furtuna caras
Pompierii au inlaturat 36 de arbori doborati de vant pe carosabil sau masini, au scos apa dintr-o locuinta, 18 curti si trei subsoluri, 52 de acoperisuri fiind afectate de vremea rea din ultimele zile, anunta Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).
Pompierii au inlaturat 36 de arbori doborati de vant pe carosabil sau autoturisme, au scos apa dintr-o locuinta, 18 curti si trei subsoluri. Totodata, interventiile au vizat inlaturarea efectelor generate de cele 52 de acoperisuri ale unor cladiri afectate din cauza vantului puternic.
In judetul Sibiu, in zona Poiana Neamtului, pompierii au salvat 12 persoane, respectiv opt adulti si patru copii, care ramasesera blocate pe o insula formata in mijlocul raului Avrig. Oamenii nu au necesitat ingrijiri medicale.
Totodata, salvatorii suceveni au intervenit in localitatile Sesuri si Panaci pentru a inlatura copacii cazuti pe un drum forestier, care blocau accesul pentru 15 persoane aflate in patru masini.
Pagube s-au inregistrat si in judetul Mures, respectiv localitatile Targu Mures, Tarnaveni, Sovata, Rastolita, Ernei si Batos, unde, din cauza vantului puternic, acoperisul unui bloc, 39 de acoperisuri ale unor case si un acoperis al unei anexe gospodaresti au fost afectate. De asemenea, salvatorii mureseni au intervenit pentru degajarea a patru copaci, dintre care unul cazut pe calea ferata.
In judetul Iasi, localitatile Iasi, Miroslava, Scanteia, Galata si Ciurea, militarii au intervenit dupa ce 11 acoperisuri ale unor cladiri au fost afectate, 21 de copaci au fost doborati de vant, iar trei gospodarii au fost inundate.
Si in judetul Bihor, localitatile Lelesti, Inand si Suncuius, pompierii au intervenit pentru scoaterea apei din 15 curti, dar si inlaturarea copacilor si a stalpilor de electricitate doborati de vant.
Furtunile din ultimele ore au afectat 23 localitati din 10 judete, respectiv Arad, Bihor, Covasna, Hunedoara, Iasi, Mehedinti, Mures, Sibiu, Satu Mare, Suceava, Vaslui. MEDIAFAX.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006691 (s)