News Flash:

Vijelia a dat peste cap feroviar in judetul Arad. Mai multi copaci au fost doborati peste sine

30 Iunie 2017
1149 Vizualizari | 0 Comentarii
copac tren
Garniturile cu sute de oameni au rămas blocate pe câmp, între Bârzava şi Bătuţa, unde copacii rupți de o vijelie puternică au căzut pe șine și au rupt firele de curent.
Circulaţia feroviară a fost blocată pe Magistrala 200 Arad – Simeria, din cauza mai multor copaci care au căzut pe calea ferată şi au oprit circulaţia a cinci trenuri între staţiile CFR Bârzava şi Bătuţa. Reprezentanții Regionalei CFR Timișoara ne-au declarat că pomii au fost rupți de o vijelie puternică, iar în cădere au rupt și firele de alimentare cu energie electrică, scrie tion.ro. Trenurile de pe ambele linii ferate din zonă au rămas nealimentate.

La ora 16,45, după două ore și jumătate, electricienii au reușit să restabilească alimentarea cu energie electrică, dar numai pe o linie din cele două existente.

”Inițial, s-au trimis locomotive diesel pentru a repune în mișcare garniturile, dar între timp alimentarea s-a făcut pe o linie, iar trenurile vor pleca pe rând”, a spus Cristian Udrea, revizor regional pentru siguranța circulației.
Echipele de tehnicieni ar urma să restabilească alimentarea completă între Arad și Simeria în cursul serii de joi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1223 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005854 (s)