News Flash:

La scurt timp dupa ce TAVI CLONDA a fost dat afara de la KANAL D, Madalin Ionescu a marturisit: ,,Este adevarat…’

29 Iunie 2017
1999 Vizualizari | 0 Comentarii
madalin ionescu
Madalin Ionescu s-a retras din viata publica si se bucura din plin de timpul petrecut in sanul familiei. Fostul prezentator TV are acum vreme sa mediteze la diverse aspecte ale vietii, iar o parte din sirul gandurilor lui le-a impartasit si public.
Madalin Ionescu a postat pe o retea de socializare un mesaj in care vorbeste de cel mai mare pericol pe care-l poate paste pe un om in viata. Fostul prezentator TV a atras atentia admiratorilor lui asupra faptului ca cel mai mare pericol din viata cuiva este propria minte si gandurile ce nu-i dau pace.
”Nu exista pericol mai mare in viata decat propria minte ! De modul in care ea percepe realitatea… depinde destinul tau! Daca o antrenezi, daca nu te repezi sa accepti orice ti se spune ca este adevarat, daca slefuiesti fiecare gand, fiecare notiune, daca lupti cu propriile spaime, temeri, frici, daca nu o lasi sa pluteasca in fictiuni toxice, daca o obligi sa caute mereu un sens, daca o convingi ca totul are o cauza, va fi prietena ta loiala, supusa! Ce poti face cu o minte care te asculta? Muti muntii! Curaj”, le-a spus Madalin Ionescu prietenilor ei virtuali.

madalin ionescu prezentator destinul ionescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006135 (s)