News Flash:

Cei care stiu ca-i MAMA lui Victor Slav, poate se uita dubios si isi dau coate. Incredibil ce face mama prezentatorului pe STRADA

29 Iunie 2017
5243 Vizualizari | 0 Comentarii
slav

Din ce a câștigat Victor Slav primii bani. Prezentatorul de televiziune și-a amintit de vremurile de altădată.


Victor Slav este cunoscut drept „băiatul de la Meteo”, iar acum prezintă o emisiune de showbiz la Kanal D, acolo unde este coleg cu focoasa brunetă Andreea Mantea.

 

Victor Slav are o relație cu Bianca Drăgușanu, cu care a făcut sex în mașină, după cum a fost dezvăluit de curând. Au împreună o fetiță, Sofia Natalia.

La emisiunea pe care o prezintă la kanal D, Victor Slav și-a amintit de vremurile de altădată și despre cum a câștigat primii săi bani, scrie poatenustiai.ro.


Din ce a câștigat Victor Slav primii bani. Împărțea flyere

 

„În urmă cu vreo 20 de ani poate chiar mai mult, când eram și eu model, fotomodel. Până să ajung eu cu pătrațele eram frumușel, drăguțel. Până să ajung eu să fac prezentări, făceam sampling și împărțeam flyere. Și așa am câștigat eu primii bănuți.

Mama, acum, când merge pe stradă și îi întinde cineva un flyer, întotdeauna îl ia pentru că își aduce aminte că și băiatul ei făcea asta cândva”, a povestit Victor Slav..


andreea mantea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1329 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008575 (s)