News Flash:

Andra a recunoscut! De ce nu apare niciodata in costum de baie. Iata motivul real

29 Iunie 2017
2017 Vizualizari | 0 Comentarii
andra plaja2

Andra nu apare aproape niciodată în costum de baie în fotografii. S-a aflat motivul.


Andra este cunoscută în showbiz-ul românesc încă de pe vremea când era doar o adolescentă. În timp, a devenit una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi. În ceea ce privește viața personală, Andra este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, cei doi având una dintre cele mai unite csnicii din showbiz-ul românesc.
Andra este mămica a doi copii, David și Eva, pe care îi iubește ca pe ochii din cap.

 

La fiecare apariție a sa, Andra reușește imediat să capteze atenția. Are ținute sofisticate și sexy, însă nu s-a afișat aproape neciodată în costum de baie în fața fanilor săi.

De ce nu apare Andra în costum de baie. „Nu îmi face plăcere”



În toate imaginile în care Andra apare la malul mării, artista este mereu acoperită. Întotdeauna poartă ceva peste costumul de baie, astfel încât să nu arate mai mult decât dorește.

 

„În costum de baie nu am (n.r. fotografii), nu îmi fac, nu îmi face plăcere sa mă pozez în costum de baie. Cred că lucrurile astea sunt mult prea intime! Nu ştiu cum o să gândesc peste un an, dar acum nu îmi place”, a declarat Andra în cadrul unei emisiuni de televiziune.

În ceea ce privește fotografiile din copilărie, Andra a mărturisit că le-a rupt pe majoritatea când era mică, pentru că nu îi plăceau.


andra
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1203 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005128 (s)