News Flash:

Echipele tehnice suspecteaza ingerarea unui obiect strain in motorul cursei Blue Air BMS9247

29 Iunie 2017
894 Vizualizari | 0 Comentarii
blue air
Din primele verificari echipa tehnica suspecteaza 'ingerarea' unui obiect strain, posibil o pasare, pe perioada decolarii , in unul din motoarele cursei Blue Air Bucuresti Otopeni - Palma de Mallorca, care a revenit la sol, la scurt timp de la decolare.
In prezent avionul este cercetat amanuntit pe baza procedurilor de intretinere emise de catre fabricantul motorului si se estimeaza reintrarea in serviciu spre sfarsitul zilei, precizeaza reprezentantii Blue Air
Cei 134 pasageri care se aflau la bord, au fost intre timp imbarcati in aeronava de rezerva si sunt deja in zbor catre Palma, unde vor ateriza in jurul orei 15:20.
Blue Air precizeaza ca nu a fost in niciun moment declarata starea de urgenta de catre echipajul de zbor, iar returul catre aeroportul de plecare este o procedura standard in conformitate cu reglementarile in vigoare.
O aeronava a companiei Blue Air, care decolase din Bucuresti la ora 9:00, cu destinatia Palma de Mallorca, a fost nevoita, din cauza unor probleme tehnice, sa revina pe aeroportul Henri Coanda, unde a aterizat in siguranta in jurul orei 9:41.
"Cursa 0B 9247 Bucuresti — Palma de Mallorca, apartinand companiei aeriene Blue Air, a decolat de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti la ora 9:00. Dupa decolare, la ora 9:09, comandantul aeronavei a declarat urgenta, din motive tehnice. Imediat, pe Aeroportul Henri Coanda s-a format dispozitivul de urgenta, conform procedurilor standard. Aeronava a aterizat in siguranta, la ora 9:41. La bord se aflau 135 de pasageri si echipajul", informeaza compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, printr-un comunicat remis AGERPRES.
Potrivit reprezentantilor CNAB, traficul aerian pe Aeroportul Henri Coanda se desfasoara in conditii normale.
AGERPRES

decolare avionul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006079 (s)