News Flash:

Halucinant! Un concurent de la Romanii au talent a fost ucis. Toata tara il stia! Ce s-a intamplat e ingrozitor

29 Iunie 2017
1732 Vizualizari | 0 Comentarii
concurent

Şoferul care a ucis în 2013 doi tineri pe o trecere de pietoni din Craiova şi a fugit de la locul accidentului a fost eliberat condiţionat din penitenciar. El fusese condamnat la şase ani de închisoare. Cei doi făceau parte dintr-o trupă de hip-hop, iar unul dintre aceştia a participat la ”Românii au talent”.


Iulian Siclitaru
, zis Dodo, nepotul unui important om de afaceri din Craiova, a ucis doi tineri pe trecerea de pietoni în anul 2013. Tânărul a fugit imediat de la faţa locului, însă a fost prins, după ce poliţiştii au făcut filtre în toată Craiova. După o noapte de audieri, a recunoscut că el a fost la volan. Trupurile celor doi tineri au fost pur şi simplu mutilate. Andrei Dragomir şi Cosmin Băbălău, care făceau parte dintr-o trupă de rap, tocmai ieşiseră de la discotecă şi se îndreptau către casă.


Au fost loviţi pe trecere de pietoni de şoferul unui bolid de lux, care a fugit de locul accidentului şi a abandonat autoturismul într-o parcare în zonă. Andrei făcea parte din trupa de dans Freaks din Craiova, a participat la ”Românii au talent”, şi a obţinut numeroase premii naţionale şi internaţionale la dans.

 

După accident, Siclitaru a părăsit locul faptei şi a fost prins ulterior în trafic după mai bine de 12 ore, iar după o noapte de audieri a recunoscut că el s-a aflat la volan. În urma expertizei efectuată în cauză, s-a stabilit că şoferul avea o viteză de deplasare de 125 km/h.


craiova nchisoare iulian siclitaru
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1271 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005973 (s)