News Flash:

Viitorul lui Hagi este noua campioana nationala la fotbal

14 Mai 2017
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
viitorul
FC Viitorul Constanta a castigat in premiera titlul de campioana nationala la fotbal, sambata, dupa ce a invins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), pe teren propriu, la Ovidiu, in etapa a 10-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului.
FC Viitorul, echipa antrenata si patronata de Gheorghe Hagi, a reusit o performanta istorica, gratie golului marcat de Gabriel Iancu (65), dintr-un penalty acordat in urma unui duel intre Ionut Larie si Florinel Coman. 
FC Viitorul are acelasi numar de puncte in clasament ca FCSB, dar departajarea s-a facut in urma rezultatelor directe din play-off, echipa lui Hagi castigand cu 3-1 pe teren propriu si remizand la Bucuresti, 1-1. 
Pentru prima oara in ultimii 39 de ani trei echipe au avut sanse la titlu inaintea ultimei etape, FC Viitorul, FCSB si Dinamo. 
FCSB a invins-o cu 3-0 pe CS Universitatea Craiova si a ocupat astfel locul al doilea in clasament. Dupa ce a marcat doua goluri, atacantul Denis Alibec a incheiat meciul in galeria ''ros-albastrilor'', unde s-a dus dupa ce a fost schimbat. 
Dinamo a remizat cu campioana de anul trecut, Astra Giurgiu, 1-1, in Stefan cel Mare, incheind pe locul al treilea al podiumului.
FC Dinamo Bucuresti — AFC Astra Giurgiu 1-1 (1-1), stadion "Dinamo" — Bucuresti 
Au marcat: Adam Nemec (40), respectiv Alexandru Ionita II (32). 
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenti: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Marius Nicoara (Drobeta-Turnu Severin); arbitru de rezerva: Andrei Florin Chivulete (Bucuresti) 
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) — CCA, Viorel Anghelinei (Galati) — LPF
FC Viitorul Constanta — CFR 1907 Cluj 1-0 (0-0), Academia Gheorghe Hagi — stadion "Central" — Ovidiu 
A marcat: Gabriel Iancu (65 — penalty). 
Arbitru: George Catalin Gaman (Craiova); arbitri asistenti: Vasile Marinescu (Bucuresti), Ciprian Florin Dansa (Oradea); arbitru de rezerva: George Radulescu (Bucuresti) 
Observatori: Adrian Vidan (Bucuresti) — CCA, Bogdan Buhus (Barlad) — LPF
FCSB — CS Universitatea Craiova 3-0 (3-0), "Arena Nationala'' — Bucuresti 
Au marcat: Denis Alibec (18, 43), Antonio Jakolis (44). 
Arbitru: Horatiu Mircea Fesnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenti: Ovidiu Artene (Vaslui), Vladimir Urzica (Piatra Neamt); arbitru de rezerva: Marcel Birsan (Bucuresti) 
Observatori: Dan Victor Berbecaru (Ramnicu Valcea) — CCA, Ion Craiu (Bucuresti) — LPF
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004691 (s)