News Flash:

VIDEO - TRAGEDIE RUTIERA in judetul Constanta! PLAN ROSU DE INTERVENTIE. Trei persoane au murit dupa ce un autocar s-a ciocnit frontal cu o masina cu volan pe dreapta

28 Septembrie 2017
951 Vizualizari | 0 Comentarii
acc
UPDATE / Trei victime au fost declarate moarte, iar una este în comă. Vorbim despre pasagerii din autoturism. De asemenea, şapte persoane din autocar sunt rănite.

UPDATE / Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:00), circulaţia rutieră este oprită pe DN22C, din cauza unui accident rutier produs în localitatea Medgidia, judeţul Constanţa, în care au fost implicate un autoturism şi un autobuz. În urma evenimentului au rezultat patru persoane încarcerate, pasageri ai autoturismului şi mai multe persoane rănite uşor, pasageri ai autobuzului. În acest moment circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale necesare victimelor.

UPDATE /  Conform primei evaluări sunt 13 victime. Trei dintre acestea sunt în comă. Planul roşu de intervenţie a fost activat! Două elicoptere SMURD, de la Galaţi şi Constanţa, au ajuns la locul cu pricina. De asemenea, 10 ambulanţe sunt la faţa locului. 

xxx

Un accident rutier s-a petrecut între Medgidia şi Cuza Vodă. Trei persoane sunt încarcerate, după ce un autobuz de călători ar fi intrat în coliziune cu o maşină.



Din primele informaţii, un om ar fi murit. Din spusele martorilor, în autobuz erau circa 15 călători, iar în autoturism trei persoane, acum în stare gravă. 



Spre locul accidentului au plecat 6 ambulanţe, un echipaj SMURD, şi elicopterul SMURD.

sursa: cugetliber.ro

Galerie Video


medgidia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005536 (s)