News Flash:

Jaf la un cazino din Petrosani! Un barbat cu cagulaă a amenintat casiera cu un cutit si a fugit cu banii

28 Septembrie 2017
1370 Vizualizari | 0 Comentarii
jaf la banca2
Un barbat care purta cagula a intrat, joi dimineata, intr-un cazino din Petrosani, a amenintat-o pe casiera cu un cutit si a furat aproximativ 30.000 de lei, acesta fiind cautat de politisti, transmite corespondentul Mediafax.
Potrivit reprezentantilor Politiei Hunedoara, barbatul a amenintat-o pe angajata cazinoului din petrosani cu un cutit, pe care i l-ar fi pus in zona gatului si, dupa ce i-a luat toti banii, acesta a fugit.
Caseta de valori avea in interior peste 30.000 de lei.
„A fost comisa o infractiune de talharie calificata. Politistii din cadrul Politiei municipiului Petrosani si cei ai Serviciului de Investigatii Criminale efectueaza cercetari in vederea identificarii prezumtivului autor. Vorbim despre un barbat care a patruns avand fata acoperita si, sub amenintarea unui cutit, i-a sustras angajatei o suma de bani, provenind din incasari, dupa care a reusit sa plece inainte ca aceasta sa activeze butonul de panica. La fata locului s-au deplasat si reprezentantii societatii care asigura paza cazinoului respectiv, dintr-o zona centrala a municipiului Petrosani, dar, din pacate, acesta a reusit sa fuga inainte de sosirea agentilor de paza”, a declarat, corespondentului Mediafax, Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007088 (s)