News Flash:

Dragnea, ironic, dupa ce presedintele a vorbit despre demisiile celor doi ministri anchetati de DNA: Iohannis a venit suparat din vacanta si ne-a certat pe toti/ Reactia presedintiei: Este o gluma?

27 Septembrie 2017
875 Vizualizari | 0 Comentarii
liviu dragnea conf
Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a evitat, miercuri, sa comenteze declaratiile sefului statului, Klaus Iohannis, referitoare la atitudinea PSD fata de Justitie, el aratand ca Iohannis a vorbit "destul" si ca a venit "suparat" din vacanta si "ne-a certat pe toti". UPDATE: Cererea DNA in cazul ministrului Rovana Plumb a ajuns la Camera Deputatilor-surse.
"Nu vorbesc. A vorbit presedintele (Klaus Iohannis, n.r.) destul. Si asa a venit suparat din vacanta si ne-a certat pe toti", a spus Dragnea, la iesirea din sala de plen a Camerei Deputatilor, el evitand sa faca declaratii suplimentare.
Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca Sevil Shhaideh si Rovana Plumb ar fi trebuit sa demisioneze din functiile ministeriale detinute, aceasta fiind ”varianta optimala”, si a exprimat regretul ca PSD ”face scut” in jurul celor doua.
”Cred ca va amintiti de pozitiile mele pe care le-am avut in ocazii similare si, din nefericire, au fost cateva astfel de ocazii. Eu vreau sa cred ca Romania este o tara care intareste statul de drept, iar intr-un stat de drept, persoane urmarite penal, judecate penal si condamnate penal, nu trebuie sa fie in conducerea statului. Da, doamnele ministru trebuiau, in varianta optimala, sa demisioneze. A doua varianta democratica, trebuiau sa fie retrase. Faptul ca PSD face scut in jurul doamnelor ministru nu este de bun augur”, a declarat presedintele Klaus Iohannis.
Dobrovolschi, despre afirmatia lui Dragnea la adresa lui Iohannis: E o gluma?
Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale Madalina Dobrovolschi a declarat, miercuri, raspunzand unei intrebari legate de o afirmatie a liderului PSD Liviu Dragnea, ca reprezentarea Romaniei la ONU de catre presedintele Klaus Iohannis nu este ”o vacanta”.
”E o gluma sau este o ironie bazata pe un neadevar? Pentru ca, as face asa, un mic comentariu, daca reprezentarea Romaniei la ONU si intalniri cu lideri de stat, intre care cu presedintele Statelor Unite ale Americii, reprezinta a merge in vacanta, atunci chiar nu am alt comentariu din acest punct de vedere”, a raspuns purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale Madalina Dobrovolschi.
Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a evitat, miercuri, sa comenteze declaratiile sefului statului, Klaus Iohannis, referitoare la atitudinea PSD fata de Justitie, el aratand ca Iohannis a vorbit "destul" si ca a venit "suparat" din vacanta si "ne-a certat pe toti". Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006118 (s)