News Flash:

VIDEO FABULOS - Reactia uluitoare a acestui cal dupa ce stapana ii canta "La Multi Ani"

29 Noiembrie 2016
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
calul cu stapana
Cunoastem cu totii traditia potrivit careia, daca reusim sa stingem dintr-o singura suflare toate lumanarile de pe tortul nostru aniversar, ne vom putea indeplini cele mai mari si poate secrete dorinte… prilej de mare bucurie pentru oricine, insa pentru acest calut este un moment cu totul aparte. Ingrijitorii grajdurilor unde acesta traieste i-au pregatit o mare surpriza chiar in ziua in care el a implinit frumoasa varsta de 4 ani.
JD este un calut maroniu ce locuieste la grajdurile „Ithilien” din Whitehouse, New Jersey si care a avut parte de o imensa bucurie pe care cu siguranta nu o va uita niciodata. El a primit in dar un tort cu patru lumanarele aprinse pe care le-a stins dintr-o singura suflare, scrie livebiz.ro.
Ceea ce a urmat acestui moment special a fost cu mult mai fascinant deoarece calutul a vrut sa le arate ingrijitorilor ca se bucura nespus de aceasta surpriza neasteptata si fara sa mai stea pe ganduri a izbucnit intr-un hohot de ras dand capul pe spate.
Cei care ii pregatisera acest moment special de ziua lui au fost placut impresionati de reactia lui nepretuita, in consecinta s-au amuzat copios de zambetul larg al calutului. Niciunul dintre ei nu se astepta ca acesta sa se simta intr-atat de bine incat sa reactioneze in acest fel.
Suntem siguri ca i-a placut la fel de mult si gustul tortului pregatit special pentru el si fara indoiala i-au fost alaturi multi prieteni dragi cu care l-a impartit.

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006305 (s)