News Flash:

INCENDIAR! Ce spune renata despre aventura cu turcul Tunkay

29 Noiembrie 2016
1762 Vizualizari | 0 Comentarii
renata9
A trecut aproape o luna de la divortul dintre Andreea Marin si Tuncay Ozturk, iar acum lucrurile iau o intorsatura neasteptata. Renata Gheorghe a fost surprinsa in toiul noptii la usa medicului turc.
 
Conform Antena Stars, ea a fost surprinsa in toiul noptii la usa lui Tuncay. Bruneta ar fi spus ca Tuncay Ozturk o ajuta sa scape de durerile de spate. Cautata de reporterii Romania TV, bruneta a spus tot. "Este treaba lui ce a facut. Eu am fost, am facut un control si niste terapii pentru ca am probleme cu spatele. Mi-a fost recomandat de un var. Am fost doar noi doi si cu o domnisoara asistenta care a stat impreuna cu noi. Una blonda, nu stiu daca aceea despre care se spune, dar o domnisoara blonda care avea o legatura mai stransa cu domnul doctor. Era mai irascibila si isi facea de lucru in preajma noastra. Nu inteleg care este problema ca am fost la un consult si niste terapii? M-am dezbracat sa ma consulte. Mi-am dat bluza jos si am stat intinsa pe un pat ca sa ma consulte. Mi-a pipait spatele in zonele afectate", a spus Renata Gheorghe.
Tuncay Ozturk este un medic turc. A fost casatorit cu Andreea Marin, iar pe 27 octombrie 2016, ea a anuntat ca divorteaza de el.

tuncay ozturk medic andreea marin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006561 (s)