News Flash:

VIDEO CUTREMURATOR! Lectie de viata oferita de acest barbat! Cu doar o mana si un picior, munceste de dimineata pana seara la propria ferma

4 Aprilie 2017
1083 Vizualizari | 0 Comentarii
barbat ferma
Un barbat de 47 de ani din Vaslui ne da tuturor o adevarata lectie de viata. Fara o mana si un picior, barbatul munceste de dimineata pana seara, conduce masini si tractoare si are o turma de 200 de oi.
Lovit crunt de viata in tinerete in urma unui accident nu s-a lasat doborat si la 28 de ani, de la tragicul accident, se declara un barbat implinit. S-a casatorit cu fata de care se indragostise cu un an inainte de accident, iar acum este tata si bunic.
Intrebat daca se considera fericit, 
Gabi Talmaciu, a raspuns cu lacrimi in ochi : "Da. Pe cat a fost de greu acum e usor. Este lume mai necajita ca mine, dar eu sunt multumit in situatia asta. Am acceptat."
In 1989, cand avea 19 ani si invata pentru a-si implini visul, acela de a construi nave, Gabriel Talmaciu a suferit un accident ingrozitor. O piesa de cateva tone a cazut peste el si l-a lasat fara o mana si un picior.
Dupa o recuperare grea s-a intors acasa, in localitatea Vetrisoaia, din judetul Vaslui. Fata de care era indragostit nu s-a speriat de handicapul sau si la un an dupa necaz s-au casatorit. Nu le-a fost usor, dar iubirea si respectul le-au sudat relatia.
Barbatul nu isi doreste decat sa fie sanatos, sa poata munci in continuare. Odata cu trecerea anilor insa simte ca ii slabesc puterile si ar avea nevoie de proteze, dar costurile celor doua dispozitive speciale se ridica la 100.000 de lei, bani pe care familia sa nu ii poate strange.
Sursa: StirileProTV

Galerie Video


gabi talmaciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1104 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005272 (s)