News Flash:

Propunerea Regiei de transport in comun din Timisoara, de a construi blocuri pentru angajati, RESPINSA!

4 Aprilie 2017
943 Vizualizari | 0 Comentarii
anl
Social-democratii timisoreni s-au declarat ''stupefiati'' fata de un proiect al Regiei Autonome de Transport Timisoara (RATT), care are in plan construirea a sapte blocuri, cu cate 10 etaje, pentru 390 de angajati. 
Reprezentantii PSD in Consiliul local al municipiului Timisoara au amintit, luni, intr-o conferinta de presa, ca RATT are de platit restante de peste 60 de milioane de lei. 
''Am fost stupefiati. O societate pentru care 60% din venituri sunt subventii de la bugetul local si care isi prognozeaza 100.000 de lei profit dividende dupa plata taxelor, sa realizeze un proiect de 12 milioane de euro, este cel putin aberant. Daca nu cumva este altceva. Organigrama de la RATT arata ca sunt 419 persoane (angajate, n.r.), soferi, vatmani, sectia de transport cu angajati. De ce ar fi 390 acum fara locuinte? (...). Mai cunoasteti un alt investitor financiar de o asemenea potenta care sa suporte o asemenea investitie de 12 milioane de euro'', a afirmat, luni, intr-o conferinta de presa, consilierul local PSD Dan Idolu. 
RATT anuntase saptamana trecuta ca se doreste construirea blocurilor pentru fidelizarea personalului, iar Directia Tehnica a Primariei a pregatit in acest sens un 'Studiu de oportunitate' pentru construirea acestor locuinte de serviciu, respins, vineri, de consilierii locali. 
''In contextul lipsei de locuinte, propunerea de a dezvolta si construi locuinte de serviciu pentru personalul propriu este o prioritate de maxima importanta si urgenta, in urma constatarii unei migratii masive de personal, atat in strainatate, cat si la companiile private competitoare'', se arata in motivarea Directiei Tehnice, postata pe site-ul Primariei Timisoara.AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1249 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005471 (s)