News Flash:

Incendiu puternic la un laborator de preparare a carnii din Vulcan, judetul Hunedoara

3 Aprilie 2017
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu la o casa
Un incendiu puternic a izbucnit, in noaptea de sambata spre duminica, la acoperisul unui laborator de preparare a carnii din orasul Vulcan, judetul Hunedoara, focul afectand o suprafata de 500 de metri patrati precum si mai multe magazii si anexe.
Potrivit unui comunicat de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Hunedoara, in noaptea de sambata spre duminica, un apel la numarul de urgente 112 a anuntat producerea unui incendiu la acoperisul unui laborator de preparare a carnii din municipiul Vulcan.
 
”Imediat s-au deplasat la locul indicat doua echipaje cu autospeciale cu capacitate marita de la Detasamentul Petrosani si Garda de interventie Lupeni. Pompierii ajunsi primii au constatat ca incendiul era generalizat la acoperisul laboratorului cu o suprafata de cateva sute de metri patrati si au chemat intariri. Alte patru echipe de pompieri ale Detasamentului Petrosani au ajuns rapid la locul propagarii incendiului si s-au alaturat colegilor care luptau cu flacarile”, se arata in comunicat.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1231 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007451 (s)