News Flash:

Zeci de migranti au fost prinsi la granita cu Serbia

2 Aprilie 2017
983 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Zeci de migranti au fost prinsi la granita cu Serbia, dupa ce si-au incercat norocul de 1 aprilie ca sa injunga in Occident. N-au reusit insa sa-i pacaleasca pe politistii de frontiera care i-au depistat la granita de vest a Romaniei. 
Politistii de frontiera de la sectoarele Moravita si Oravita au prins 36 de cetateni din Irak si Siria care au incercat sa intre ilegal in Romania.
Doar in ultimele 24 de ore, au depistate doua grupuri formate din noua, respectiv 10 cetateni straini care au incercat sa forteze granita Romaniei cu Serbia. Politistii de frontiera sustin ca persoanele nu-si justificau prezenta in apropierea localitatii Latunas, asa ca au fost duse la audieri pentru cercetari. Primul grup era format din sase barbati, o femeie si doi copii. Cu totii provin din Irak si au varste cuprinse intre 2 si 45 de ani. Celalalt grup de migranti era format din trei barbati, doua femei si cinci minori din Siria. Acestia au varste cuprinse intre 2 si 40 de ani.
Si politistii de frontiera din Oravita au prins pe raza aceleiasi localitati alte noua persoane. Este vorba despre cetateni irakieni, dintre care sapte barbati, o femeie si un minor, cu varste cuprinse intre 3 si 45 de ani, scrie ziuadevest.ro
Migrantii prinsi in apropierea localitatii Latunas au spus ca au incercat sa treaca ilegal granita din Serbia in Romania pentru a ajunge intr-o tara din Occident. 
De asemenea, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Caras-Severin au depistat, in apropierea localitatii de frontiera Oravita, opt cetateni straini. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006837 (s)