News Flash:

Vicepremierul Sorin Grindeanu pune tunurile pe Aeroportul Timisoara: Linoleumurile sunt de parca a trecut Al Doilea Razboi Mondial pe acolo

29 Noiembrie 2021
355 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport

Vicepremierul PSD in Guvernul Ciuca, Sorin Grindeanu, a venit sambata la Timisoara, unde a cerut o auto-evaluare de la directorului Aeroportului International „Traian Vuia”. Grindeanu, care este si proaspat ministru al Transporturilor, spune ca este dezamagit de cum arata poarta de intrare in Timisoara pe cale aeriana.
 
 
„Apropo de modul in care este gestionata activitatea la aeroport, de nemultumirile pe care le am si nu sunt putine si de cum vede dumnealui activitatea sa in perioada urmatoare. Daca vreti, o autoevaluare i-am cerut. O astept, are maximum o saptamana”, a explicat, sambata, Sorin Grindeanu, in prima iesire publica pe care a facut-o de cand este ministru al Transporturilor.

Vicepremierul Romaniei sustine ca a observat multe lucruri in neregula la aeroportul din Timisoara, de cand obisnuieste sa faca naveta spre Bucuresti, de la lampi stinse pana la linoleumul care arata de parca a trecut Al Doilea Razboi Mondial pe acolo.

„Sunt multe, de la chestiuni simple, sincer chiar vorbeam si cu domnul prefect mai devreme, si cu colegii mei. Cand vin cu avionul de la Bucuresti, de obicei il folosesc pe cel de seara. Chestiuni simple, care iti arata de cand intri in aeroport, daca exista preocupare sau nu. O singura lampa pe tavan deschisa, linoleumurile sunt toate parca a trecut Al Doilea Razboi Mondial pe acolo, astea sunt chestiuni simple. Chestiunile mai grele sunt… ”, a precizat Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a adaugat ca a observat, in plina pandemie, cand traficul aerian a fost afectat, ca au crescut simtitor cheltuielile de personal la Aeroportul Timisoara.

„Nu am inteles de ce in perioada de pandemie, care a afectat traficul aerian, si nu doar la Timisoara, cheltuielile de personal au crescut. E un lucru pe care, sigur, ar trebui sa gasesca o justificare foarte buna. Au plecat 46 de oameni din aeroport si au venit 64. Avand in vedere ca cifra de afaceri a aeroportului a scazut cu vreo 30%. Sunt semne de intrebare. Sigur ca nu pot sa iau neaparat decizii uitandu-ma doar la acesti indicatori, dar care sunt importanti. De aceea am cerut aceasta auto-evaluare”, a conchis Sorin Grindeanu.

Aeroportul International „Traian Vuia” Timisoara este condus, din iulie 2020, de Dorel Gradinaru, care a venit de la Bucuresti sa gestioneze cea mai dificila perioada a aeroportului timisorean. El a fost sef al Inspectoratului de Aviatie al Ministerului de Interne si a fost numit director al Aeroportului Timisoara in perioada in care ministru de Interne era Marcel Vela.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1239 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004774 (s)