News Flash:

Maraton de vaccinare de Ziua Nationala a Romaniei, la Spitalul Militar din Timisoara

29 Noiembrie 2021
350 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccin

Spitalul Militar din Timisoara organizeaza un maraton de vaccinare cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Vor fi disponibile doua fluxuri de vaccinare, unul Pfizer si unul Johnson & Johnson. Maratonul se va desfasura si in alte cinci spitale militare din tara, care sunt si centre regionale de depozitare a vaccinurilor impotriva Covid-19.
 
 
La centrul de vaccinare organizat de catre Spitalul Clinic Militar de Urgenta „Dr. Victor Popescu” Timisoara, situat pe stadionul CFR, strada Nera nr.4 va avea loc un maraton de vaccinare cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei.

Startul se va de pe 1 decembrie, de la ora 8. Vor fi disponibile doua fluxuri de vaccinare: un flux Pfizer si un flux Johnson & Johnson, cu posibilitatea suplimentarii acestora la nevoie. Maratonul dureaza pana joi, 2 decembrie, la ora 16.

„Programul de functionare al centrului de vaccinare va fi extins pe durata maratonului, asigurandu-se vaccinarea doritorilor impotriva COVID-19 pe toata perioada de desfasurare a acestuia”, transmit reprezentantii Spitalului Militar Timisoara.

Pot participa toate categoriile eligibile (peste 12 ani) pentru administrarea dozei 1, dozei 2 si dozei 3.

Maratonul este un proiect al Ministerul Apararii Nationale ce se va desfasura si in alte cinci spitale militare din tara, care sunt si centre regionale de depozitare a vaccinurilor impotriva Covid-19.

„De asemenea, continuam si campania de vaccinare in mediul rural, cu ajutorul echipelor mobile. In sprijinul acestora, in baza parteneriatului incheiat cu Universitatea de Vest din Timisoara, actioneaza si o echipa de studenti si cadre didactice de la Departamentul de Asistenta Sociala din cadrul Facultatii de Sociologie si Psihologie din UVT, care are misiunea de a informa si promova activitatea de vaccinare in mediul rural”, mai spun cei de la spital.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1107 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004421 (s)