News Flash:

Generator de curent nou la Spitalul „Victor Babes”. Il va inlocui pe cel vechi de 25 de ani

26 Noiembrie 2021
365 Vizualizari | 0 Comentarii
generator

Spitalul „Victor Babes” din Timisoara a primit un generator nou de curent, care va fi folosit in cazul unei intreruperi majore de energie electrica. Vechiul generator functiona din 1996.
 
 
In aceste zile se instaleaza noul generator de curent la Spitalul „Dr. Victor Babes” din Timisoara, care va inlocui vechiul dispozitiv care are o vechime de 25 de ani. Generatorul este de capacitate mare si poate asigura automat curent intregului spital in cazul unei intreruperi majore a alimentarii cu energie electrica. Daca acest lucru se intampla, dispozitivul porneste in 30 de secunde.

„Puterea de functionare continua este de 200 kw. Consumul de combustibil, in cazul functionarii la capacitate maxima, este de aproape 52 de litri de motorina pe ora”, spun reprezentantii spitalului de la Padurea Verde.

Noul generator a fost achizitionat de Primaria Timisoara cu 140.000 de lei.

Conducerea Spitalului „Victor Babes” a realizat in acest an mai multe verificari la sistemul electric al spitalului. A fost inlocuit tabloul electric principal al Spitalului „Victor Babes”, care era si el vechi de 60 de ani, s-au verificat circuitele si tensiunea in prize. Totul din precautie, cladirea spitalului fiind una veche, unde nu s-au mai facut modernizari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006809 (s)