News Flash:

S-a prelungit termenul de finalizare pentru proiectul de reluare a navigatiei pe Canalul Bega

29 Noiembrie 2021
240 Vizualizari | 0 Comentarii
Bega

Termenul de finalizare al proiectului transfrontalier „Repararea infrastructurii de navigatie a Canalului Bega” a fost prelungit cu inca cinci luni. Majoritatea activitatilor cuprinse in proiect sunt terminate, insa sunt intarzieri in finalizarea aprobarii studiului partii sarbe pentru dragarea Canalului Bega.
 
 
Prin proiectul „Repararea infrastructurii de navigatie a Canalului Bega” se reabiliteaza nodurile hidrotehnice de la Sanmihaiu Roman, Srpski Itebej, Klek, pentru a asigura circulatia pe Bega prin deschiderea unui punct de trecere a frontierei naval si pietonal. Termenul de incheiere a lucrarilor era luna august, dar a fost apoi schimbat pentru 2 decembrie, din cauza pandemiei, care a generat intarzieri in derularea lucrarilor. 

Reprezentantii Apelor Romane Banat anunta insa ca termenul de finalizare a fost din nou prelungit, cu inca cinci luni. Noul termen de finalizare este 2 mai 2022.

„La cererea partenerilor sarbi, VDP Vojde Vojvodine, a fost prelungit termenul de finalizare al proiectului transfrontalier «Repararea infrastructurii de navigatie a Canalului Bega», cu inca 5 luni.

Dupa cum stiti, data de finalizare era stabilita pe 2 decembrie 2021, majoritatea activitatilor cuprinse in proiect sunt terminate, insa mai sunt intarzieri in finalizarea aprobarii studiului partii sarbe pentru dragarea Canalului Bega. Cauza este Planul Spatial la nivel de Provincie, care a fost aprobat destul de tarziu”, transmit reprezentantii ABA Banat pe Facebook.

Va reamintim, nodul hidrotehnic de la Sanmihaiu Roman, vizat in proiectul „Repararea infrastructurii de navigatie a Canalului Bega” este reabilitat in totalitate. Apele Romane Banat se pregatesc pentru receptia din decembrie a acestor lucrari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0814 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032226 (s)