News Flash:

Doua oferte pentru documentatia drumului dintre Mosnita Veche si Giroc

26 Noiembrie 2021
329 Vizualizari | 0 Comentarii
drum in lucru

Doua oferte au fost depuse pentru documentatia drumului ce leaga Mosnita Veche si Giroc la cea de-a doua licitatie lansata de Consiliul Judetean Timis. Drumul reprezinta un sector din centura alternativa a Timisoarei, de 12 km de drum judetean, intre Mosnita Veche, Urseni si Giroc.
 
 
A doua licitatie a fost cu noroc pentru documentatia drumului DJ 595D Mosnita Veche si Giroc. S-au inscris doua asocieri de firme. Este vorba despre Iriconstruct – Somes-Top-Grup – GFT 3D – Romprice – Constructii Feroviare Mures – Via Expert si Road Design – Topo Explorer – Profer CF – Cenconstruct – Prometer M&G – Semper Idem – Cam Proiect – Energo Enci. Drumul reprezinta un sector din centura alternativa a Timisoarei, de 12 km de drum judetean.

Consiliul Judetean Timis a cautat servicii de elaborare a studiului de fezabilitate si proiectului tehnic inca din luna septembrie, iar prima licitatie a esuat pentru ca nu a fost nimeni interesat. Consiliul Judetean Timis a relansat oferta la inceputul lunii noiembrie, iar costul se ridica la o valoare de cel mult 618.000 de lei, cu TVA inclus, undeva la 125.000 de euro.

Tronsonul de drum ce urmeaza sa fie modernizat se afla pe DJ 595D, intre km 4+000 in Mosnita Veche si sensul giratoriu din fata Primariei Comunei Giroc. Masoara cca. 12,5 km si traverseaza si localitatile Mosnita Noua si Urseni.

In localitatile vizate, drumul judetean ce urmeaza sa fie modernizat cuprinde Str. Mare, str. Bistrei – in Mosnita Veche, Calea Mosnita Veche, Calea Medves – in Mosnita Noua, Str. Morii, str. Nicolae Botoca – in Urseni si Str. Muncitorilor, str. Barzava, str. Semenic – in Giroc. Tronsonul care va fi modernizat este in mare parte deja asfaltat, cu exceptia sectorului cuprins intre str. Nicolae Botoca din Urseni si comuna Giroc, unde drumul este din pamant, pe o lungime de aproximativ 4.4 km. Soseaua traverseaza in Urseni o linie de cale ferata, iar in extravilanul comunei Giroc un canal peste care trebuie construit un pod de o lungime de cca. 20 de metri.

Modernizarea DJ 595D face parte din strategia Consiliului Judetean de realizare a unei centuri exterioare de ocolire a municipiului Timisoara formata din sectoare de drumuri judetene.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005057 (s)