News Flash:

Vecinii, marturii socante despre criminalul din Arges. Avea ciuda pe nepoata pentru ca nu purta lantul facut cadou

10 August 2022
408 Vizualizari | 0 Comentarii
psiholog criminalist criminal Arge


Informatia momentului in cazul crimelor de la Bascov: armele crimei au fost un ciocan si mai multe pietre, iar primele date indica o crima cu premeditare. Criminalistii sunt pur si simplu socati de imaginile de la locul tragediei, in timp ce psihiatrul care il monitoriza spune ca individul nu era considerat un pacient periculos. Antena 3, aduce marturii cutremuratoare de la locul tragediei.

O familie decimata, o localitate ingrozita si o tara in soc. Asta ramane dupa ceea ce s-a intamplat in Bascov. 

Domnul Marinel, unul dintre vecinii care au ajutat la prinderea criminalului a povestit in exclusivitate pentru Antena 3 faptele la care a fost martor:

"N-am auzit nimic decat cainii, erau alai acolo cand el era plecat. In final ne-am dus cu domnii politisti prin curte pe la dansul. Se ascundea pe un damb, aici, in salcami. Zice ca avea un sac cu haine de schimb, mancare cu el... Avea un cutit si s-a opus cand au pus mascasii mana pe el, dar l-au imobilizat imediat".

Vecinul criminalului a mai marturisit ca acesta nu era violent, muncea, avea grija de nepoata sa. "Cica ar fi avut necaz pe aia mica pentru ca i-ar fi facut cadou un lantic si nu il purta." 

"Din cauza bolii de care suferea, criminalul nu avea niciun fel de empatie, putea sa atace pe orcine considera dusman", a explicat si jurnalistul de investigatie Sorin Ovidiu Balan.

Potrivit surselor din ancheta. criminalul acumulase niste frustrari pe membrii familiei, nesimtindu-se apreciat. 

O alta vecina a criminalului a povestit cum ieri in jurul orei 16:00, l-a auzit pe acesta plangand si s-a dus sa il intrebe ce s-a intamplat. Omul i-a spus ca si-a gasit membrii familiei morti in casa. Femeia a crezut initial ca a fost vreo scurgere de gaze, dar criminalul i-a spus ca "i-a omorat cineva" si chiar parea socat.

"Noi il stim de om linistit. Chiar daca era bolnav nu a avut probleme, nici nu am auzit niciodata cu parintii sa aiba probleme, sa fie violent.", a mai spus vecina criminalului din Boscov. 

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, iar din primele rezultate ale anchetei pare ca si-a premeditat fapta. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008523 (s)