News Flash:

Vanzatorii de martisoare pot depune cererile pentru ocuparea unei tarabe. Locatiile disponibile in Timisoara

17 Februarie 2022
310 Vizualizari | 0 Comentarii
martisor

In perioada 17 - 22 februarie, comerciantii de martisoare, artistii si alti vanzatori de produse specifice de 1 Martie pot depune cererile pentru emiterea avizului de comert stradal, transmit reprezentantii primariei.
 
 
Anul acesta, vanzatorii de martisoare vor avea la dispozitie cinci zile pentru a depune cererile necesare emiterii avizului de comert stradal. Astfel, reprezentantii Primariei Timisoara transmit ca aceste cereri pot fi depuse incepand din 17 februarie, ora 8:30, pana in 22 februarie, ora 19.

In 2022, comercializarea martisoarelor se va face intre 26 februarie si 2 martie. Activitatile comerciale ocazionale, cu martisoare, felicitari, miniaturi reprezentative sunt pe o perioada determinata de timp, pe o suprafata de 2 mp/amplasament, cu respectarea a minim 2 metri distanta intre ele. Se acorda o singura locatie pentru fiecare solicitant.

Cererile se pot inregistra atat la primarie, la camera 12, ghiseele 8 sau 9, cat si online, AICI. Linkul de inregistrare va deveni activ din 17 februarie, de la ora 8:30.

Actele necesare
cerere tip obtinuta de la ghiseul 8 sau 9, camera 12 sau de pe www.primariatm.ro la sectiunea Formulare Online – Activitati Comerciale.
copie buletin de identitate, carte de identitate sau copie act firma (copie Certificat Unic de Inregistrare).
pentru locatiile din Piata Victoriei si Piata Libertatii, solicitantii au obligatia sa prezinte document doveditor privind statutul de artist, memoriu privind modalitatea de producere a martisoarelor, ravaselor, etc, o simulare fotografica a exponatelor prezentate spre vanzare pe panouri tip sevalet.
Taxe
Taxele vor fi urmatoarele:

taxa de autorizare de 69 de lei,
taxa de imprimat 6 lei,
taxa de ocupare a domeniului public – 2 lei/mp/zi, respectiv 3 lei/mp/zi in zona centrala, care se vor achita anticipat pe toata perioada de autorizare, la casieria camerei 12, la momentul inregistrarii cererii dupa emiterea notei de plata de la ghiseul 8 sau 9, fara posibilitatea restituirii acestor taxe.
Plata se va putea face si online in urmatoarele conturi:

Amplasamentele se atribuie in limita numarului de locuri stabilite si in ordinea cererilor inregistrate la ghiseu cu conditia respectarii tuturor exigentelor stabilite, in urmatoarele locatii, pe o suprafata de 2 mp/amplasament.

Vanzatorii au obligatia de a pastra curatenia, nu au voie sa cedeze dreptul de folosinta al amplasamentului unei alte persoane, nu au voie sa comercializeze alte produse decat cele mentionate in aviz si trebuie sa respecte normele fiscale in vigoare. Politia Locala va verifica in permanenta daca aceste reguli sunt respectate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005048 (s)