News Flash:

Atenție!

Uzina Energetică Timișoara și Uzina Energie Solară caută șef!

8 Mai 2023
262 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara a inițiat concursul pentru desemnarea unui administrator pentru uzina "magică", responsabilă de transportul energiei termice produse de Colterm către populație și de îmbunătățirea gestionării pierderilor tehnice. Uzina Energetică Timișoara și Uzina Energie Solară sunt în căutarea unui nou șef, iar Consiliul Local Timișoara urmează să voteze documentația necesară declanșării procesului de selecție pentru administratorul ambelor societăți menționate. Timp de patru luni, acestea au fost conduse de Darius Georgiu, vicepreședinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Inițial, aceste două companii nu aveau mare importanță, fiind considerate vehicule prin care Primăria Timișoara intenționa să acceseze fonduri europene, dar care nu aveau activitate concretă. Cu toate acestea, una dintre uzine a devenit brusc strategică. Municipalitatea a luat decizia de a prelua distribuția energiei termice direct de la Colterm, eliminând astfel plata anuală a unei facturi semnificative către societatea de termoficare pentru pierderile tehnologice generate de transportul energiei termice prin infrastructura municipalității către populație.

Conform documentației, viitorul administrator trebuie să aibă o experiență de cel puțin 5 ani în funcții de conducere/administrare în cadrul unor companii profitabile, să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență sau echivalent în domeniile menționate în anunțul de selecție și să nu aibă înregistrări negative în cazierul fiscal și judiciar. Candidații selectați vor susține ulterior un interviu care va evalua capacitățile manageriale, trăsăturile individuale și aptitudinile cerute de Asociatul Unic.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004754 (s)