News Flash:

Se plantează trandafiri

Parcul Rozelor din Timișoara ar putea fi în acest an mai colorat ca niciodată

8 Mai 2023
191 Vizualizari | 0 Comentarii


Există șanse ca Parcul Rozelor din Timișoara să devină în acest an mai colorat ca niciodată. Societatea Horticultura a mobilizat muncitori în această perioadă pentru a aduce parcului la nivelul dorit. Astfel, sute de trandafiri și mii de arbuști sunt plantați în acest parc din centrul orașului, conform anunțului făcut de Dominic Fritz.

„Completăm cu sute de trandafiri și mii de fire de arbuști zestrea verde a Parcului Rozelor. Este probabil cel mai iubit parc de timișoreni. După mai bine de un deceniu facem primele plantări masive de trandafiri în parc: azi, a început plantarea a 280 de trandafiri din 25 de specii diferite. Alb, roz delicat, roșu aprins, roz închis – sunt câteva din culorile noilor trandafiri plantați. Echipele Horticultura Timisoara sunt în parc de câteva zile, au pregătit terenul și au plantat deja bună parte a celor 3.000 de ghivece de buxus, care completează aliniamentele parcului”, a declarat Dominic Fritz.

După înlocuirea echipei de conducere, edilul-șef laudă performanțele societății Horticultura, care se ocupă de spațiile verzi din zona centrală a Timișoarei.

„Printr-un management nou și de calitate, Horticultura a avut profit record anul trecut și a început să investească în echipamente noi, ca să le eficientizeze munca. Mai e de lucru, dar semnele sunt încurajatoare”, a transmis primarul Timișoarei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 32 queries | Mysql time :0.010879 (s)