News Flash:

Unde se afla buncarul in care se ascunde Putin si cine este alaturi de el. „Toti vor muri, iar eu voi ajunge in Rai”

10 Martie 2022
706 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin 2

Expertul militar Oleg Zhdanov sustine pentru site-ul ucrainean independent obozrevatel.com ca liderul de la Kremlin a parasit de urgenta Moscova.

Presedintele e intr-un buncar antiatomic in capitala Republicii Altai, Gorno-Altaisk, la peste 3.000 de kilometri de resedinta sa. Gorno-Altaisk este un oras de 54.000 locuitori.

„Ce e cert e ca, in perioada pandemiei Covid, Putin nu doar ca si-a rarit aparitiile publice, dar s-a vazut fizic tot mai putin cu cei din jur. Buncarul din Altai a fost unul dintre locurile preferate”

Informatia despre o posibila deplasare a lui Vladimir Putin de la Moscova nu a fost si nici nu poate fi confirmata oficial, insista chiar autorul ei, Oleg Zhdanov, colonel in rezerva, fost ofiter de control operational in Statul Major al Fortelor Armate Ucrainene timp de 20 de ani.

„Putin s-a implicat in joc si a intrat all-in. Si-a riscat nu doar cariera, ci si viata, pur si simplu fizic. Pentru ca daca va pierde, poarte pierde tot. De aceea ii este frica sa intalneasca pe cineva, astfel incat cineva, undeva, sa nu stropeasca ceva pe el si sa faca altceva.

Acum este singur, chiar si impotriva propriei sale elite. Priviti ce se intampla cu economia rusa. Inca cateva zile si va fi doar un colaps. Si nu uitati: a spus ca toti vor muri, iar el va merge in Rai', a declarat Zhdanov.

Citat de Daily Mail, politologul Valery Solovei, fost profesor in Moscova, sustine si el ca presedintele rus si-ar fi trimis familia in buncarul antiatomic din Muntii Altai.

„In weekend, familia presedintelui Putin a fost evacuata intr-un buncar special pregatit in caz de razboi nuclear. Acest buncar este situat in Republica Altai. De fapt, nu este un buncar, ci un intreg oras subteran, dotat cu tehnologie de ultima ora', a sustinut Solovei, citeaza libertatea.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007126 (s)