News Flash:

Ce s-a intamplat cu ginerele lui Putin dupa ce acesta a inselat-o pe fiica liderului de la Kremlin

10 Martie 2022
744 Vizualizari | 0 Comentarii
Putin 1

Kirill Shamalov, un om de afaceri rus, casatorit cu fiica lui Vladimir Putin, a primit o participatie estimata la 380 de milioane de dolari la o companie petrochimica rusa. Totul iesea la iveala in urma unei investigatii realizate de publicatia rusa iStories.

Dar lucrurile, se pare, nu au mers cum trebuie intre Kirill Shamalov si Katerina Tikhonova. Presa a aflat despre faptul ca omul de afaceri ar fi inselat-o pe Katerina Tikhonova.

Ulterior, a venit si divortul, iar Vladimir Putin se pare ca nu a acceptat situatia usor. S-a aflat ca magnatul Kirill Shamalov ar fi pierdut miliarde de dolari in urma despartirii sale de Katerina Tikhonova.

Presa locala relateaza ca Shamalov a avut de atunci o legatura romantica cu o cetateana rusa stabilita la Londra, Zhanna Volkova. Speculatiile au avansat, de asemenea, ipoteza ca presupusul divort ar putea fi un simulacru atent coregrafiat.

Aceleasi speculatii spuneau ca ar fi avut legatura cu incercarea de a ocoli sanctiunile occidentale asupra cercului lui Putin. Kremlinul a adoptat politica sa obisnuita. A refuzat sa discute despre familia liderului de la Kremlin. Asa cum nu a confirmat niciodata casatoria din 2013 a Katerinei cu Shamalov.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009202 (s)