News Flash:

Un tanar din Constanta a fost retinut la Deva. Acesta este suspectat de inselaciune prin metoda "accidentul"

25 Decembrie 2016
1066 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu
Un tanar de 27 de ani, din judetul Constanta, a fost retinut vineri de politistii din Deva fiind suspectat ca impreuna cu un complice ar fi inselat o femeie din municipiu prin metoda 'accidentul', victima fiind pagubita de 8.000 de lei si 60 de euro. 
Fapta de inselaciune a avut loc joi dupa-amiaza, dar dupa cateva ore femeia si-a dat seama ca a fost mintita si s-a adresat Politiei Deva. 
'In urma cercetarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale Deva au reusit, in data de 23.12.2016, in jurul orei 12,00, sa realizeze prinderea in flagrant a unui tanar in varsta de 27 de ani, din judetul Constanta, care i-a solicitat partii vatamate o noua transa de bani, fixand o intalnire cu aceasta pe raza municipiului Deva, in scopul ridicarii banilor', se arata intr-un comunicat al IPJ Hunedoara remis vineri AGERPRES. 
Tanarul a fost condus de politisti la sediul Politiei, pentru audieri, urmand sa fie luate masurile legale care se impun. 
Un alt caz de inselaciune ratata prin metoda 'accidentul' a avut loc la Deva, insa suspectii au cerut, de aceasta data, ca victima - o femeie de 67 de ani, sa le transmita datele unui card bancar. 
La scurt timp, femeia si-a dat seama ca a fost victima unei infractiuni si s-a deplasat imediat la banca, unde a cerut blocarea cardului bancar, astfel ca nu a suferit niciun prejudiciu. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005172 (s)